۲۰:۳۵ دوشنبه ۱۴۰۱/۰۵/۱۷
خانه / اخبار مركز رشد / پنجمین جلسه شورای مرکز رشد فناوری های نوین تولید و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی

پنجمین جلسه شورای مرکز رشد فناوری های نوین تولید و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی

در پنجمین جلسه شورای مرکز رشد فناوری های نوین تولید و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی که در محل اتاق کنفرانس دفتر ریاست برگزار گردید، ضمن ارایه گزارش عملکرد توسط مدیر مرکز رشد، فرآیند استقرار هسته ها و واحدهای فناور مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این جلسه، استقرار هسته جدید دانش پژوهان سنگ ایران زمین و واحد فناور نانوفناوران ساختمان مورد تایید قرار گرفت. عقد تفاهم نامه با شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان و برگزاری جلسات ماهیانه انتقال تجربه توسط مدیران شرکت های موفق دانش بنیان از دیگر مصوبات این جلسه بوده است. در آخر، برگزاری جلسات مستمر شورای مرکز رشد مورد تاکید معاون محترم علمی قرار گرفت.

نهمین شورای مرکز رشد فناوری های نوین تولید و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی از ساعت ۸:۳۰ …