۹:۳۳ جمعه ۱۴۰۱/۰۴/۱۰
خانه / اخبار مركز رشد / برگزاری ششمین جلسه شورای مرکز رشد فناوی های نوین تولید و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی

ششمین جلسه شورای مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر روز دوشنبه ۳۰/۲/۱۳۹۸ با حضور اعضا، در سالن کنفرانس دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید. در این جلسه، آقای دکتر داوری، ریاست جدید دانشگاه، بر برقراری ارتباط بین صنعت و دانشگاه از طریق مراکز رشد تاکید کردند. علاوه بر این، عقد قرارداد با شهرک علمی-تحقیقاتی و شرکتها برای فروش محصولاتی که به مرحله تولید رسیده اند  از تاکیدات ایشان بود. تسهیل استقرار هسته ها و واحدهای جدید، ارتباط با صنایع مختلف و ترغیب دانشجویان  به طرح ایده در دروسی که ماهیت ابداعی دارند، از دیگر نقطه نظرات ایشان بود.

از مصوبات جلسه، تسهیل فرآیند حمایت و استفاده از خدمات آزمایشگاهی، کارگاهی دانشگاه برای هسته ها و واحدهای مرکز رشد، تسهیل تردد اعضای مرکز رشد در دانشگاه، برگزاری دوره های توانمندسازی برای اعضای مرکز رشد بود.

پس از آن استقرار هفت هسته و یک واحد فناور جدید و همچنین تمدید قرارداد یک واحدفناور و تبدیل یک هسته فناور به واحد مورد تایید قرار گرفت. از نکات وی‍ژه این جلسه استقرار دو هسته فناور آرکا طب و برنا گستر صنعت پزشکی از طرح های برگزیده در اولین استارتاپ ویکند مهندسی پزشکی بود که اسفند ۹۷ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر برگزار شده بود.

نهمین شورای مرکز رشد فناوری های نوین تولید و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی از ساعت ۸:۳۰ …