۸:۵۱ جمعه ۱۴۰۱/۰۴/۱۰
خانه / اخبار مركز رشد / مراسم تجلیل از ایده های برتر، عوامل اجرایی و داوران اولین استارتاپ ویکند مهندسی مکانیک

صبح امروز مراسم تجلیل از ایده های برتر، عوامل اجرایی و داوران اولین استارتاپ ویکند مهندسی مکانیک در دفتر معاون علمی دانشگاه برگزار گردید. در این مراسم، ابتدا حیدری ضمن تشکر از عوامل اجرایی این مراسم، به اهمیت پویایی علمی در دانشگاه پرداختند و تاکید کردند در دانشگاههای کارآفرین، آموزش در کنار پژوهش و کارآفرینی قرار میگیرد که مراکز رشد کلید دانشگاههای نسل سوم هستند. پس از آن، نصری مدیر مرکز رشد دانشگاه ضمن تاکید بر ارتباط بیشتر بین رشته های دانشگاهی، انجمن­های علمی را بازوی قوی دانشجویی در راستای نیل به اهداف و ایجاد اشتیاق علمی در دانشگاه معرفی کردند. نصری افزود، ایده های برتر لزوما به موفقیتنمی­رسند و چه بسا ایده ی آخر نهایتاً با پشتکار  و همت ایده پردازان، مراحل تولید و تجاری سازی را طی کرده و بتوانند سهمی در بازار داشته باشند. در آخر مراسم اهدای جوایز و تقدیر از عوامل اجرایی برگزار گردید.

نهمین شورای مرکز رشد فناوری های نوین تولید و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی از ساعت ۸:۳۰ …