قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / اخبار مركز رشد / نهمین جلسه شورای مرکز رشد در سالن جلسات این مرکز برگزار شد

نهمین شورای مرکز رشد فناوری های نوین تولید و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی از ساعت ۸:۳۰  دوشنبه مورخ ۱۳۹۸/۰۷/۲۹ با حضور جناب آقای دکتر داوری ریاست محترم دانشگاه برگزار شد. در ابتدای این جلسه دکتر نصری مدیر مرکز رشد در خصوص نحوه حمایت از ساخت نمونه اولیه توسط هسته ها و واحدهای فناور مطالبی را بیان نمود و از داوران انتخابی خواست با درنظر گرفتن بازار، امکان تجاری سازی، هزینه ها و درآمدها  امور داوری را در اسرع وقت انجام و تسهیل نمایند. در این جلسه با استقرار هسته های فناور شریف جهان نما و زی طب موافقت به عمل آمد. همچنین برگزاری مجموعه سمینارهای استارتاپ ایرانی با موضوع توانمندسازی هسته ها  واحدها و همچنین برگزاری مجموعه رویدادهای کارآفرینی هانا مورد تصویب قرار گرفت.

مطلب پیشنهادی

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر عنوان کرد؛ دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر در مسیر افزایش بهره‌وری و خلق کسب‌و‌کارهای جدید

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی با راه‌اندازی …